Simpel en snel online

spoton-features1

Met SpotOn laat je klanten op een snelle en leuke manier inloggen op jouw wifi netwerk door middel van een openingsscherm die jij kiest. Je klant kan online en jij stapt in een wereld vol mogelijkheden om je klanten te bereiken.

Ik wil een goed wifinetwerk

"Ik werk met veel verschillende software, maar het platform van SpotOn WiFi is het meest gebruikersvriendelijike waar ik tot nu toe mee gewerkt heb. SpotOn heeft aan onze verwachtingen voldaan en onze gasten van een geweldige gebruiksgemak voorzien."

Pappa Joe
Jorn Steenhuis, Bedrijfsleider

Leer uw klanten beter kennen

spoton-features3

Met SpotOn verkrijgt je inzicht in de achtergrond, wensen en bezoekpatronen van je bezoekers. Zo leer je ze beter kennen en kun je ze beter bedienen. Dit helpt bij het vergroten van de tevredenheid en het creëren van een perfect imago.

Ik wil mijn klanten beter leren kennen

"Na het vergelijken van verschillende wifi oplossingen, zoals Sowifi, kan ik met overtuiging zeggen dat SpotOn WiFi de beste oplossingen biedt die voorzien in de behoeftes van ons als horecaondernemers."

Restaurant Benz
Shirin Saberi, Eigenaresse

Meer positieve online recensies

spoton-features4

Je bent pas iemand als er over je gepraat wordt. Met SpotOn geeft je de mogelijkheid je klanttevredenheid te meten, positieve recensies te stimuleren en negatieve reviews op te vangen voor ze op sites als Iens, Tripadvisor en bijv. Google belanden.

Ik wil meer positieve online recensies

"Door de data die we verzamelen en de connectie met de klant weten we nu veel beter wie onze klanten zijn en kunnen we heel gericht aanbiedingen verspreiden. Daarbij worden we gaandeweg steeds slimmer en kunnen we het voor onze klanten ook steeds leuker maken."

Yankee Doodle
Watze Wierda, Eigenaar

Maak van gewone klanten, trouwe klanten

spoton-features5

Doordat je met SpotOn je klant beter kent, kun je makkelijk en succesvol doelgerichte coupon- en email campagnes starten. Filteren doe je simpel op basis van leeftijd, geslacht, aantal bezoeken en bijvoorbeeld verjaardagen. Een cadeaubon op je verjaardag, een high tea actie voor 50plussers of een extraatje voor terugkerende hotelgasten. Volledig automatisch!

Ik wil trouwe klanten

"SpotOn WiFi biedt nieuwe kansen om meer klanten naar de winkel te trekken. We leren onze klanten beter kennen en kunnen ze relevante aanbiedingen doen"

Sundays
Rob de Boer, Eigenaar

Klanten binden via social media

spoton-features2

Met SpotOn wordt social media echt waardevol voor je onderneming. Door bezoekers bij het inloggen te vragen om een Facebook like ontstaat er een directe link. Dit biedt talloze nieuwe marketingkansen!

Ik wil meer volgers op social media

Meer weten?

Bel ons op 085 401 91 24 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Heeft u vragen? Laat het ons dan horen via onderstaande contactgegevens.

t: 085 401 91 24
e: info@spotonwifi.nl

Hoge der A 12
9712 AC Groningen
The Netherlands  • captcha