prev-feature Analytics next-feature Recensie
Management
3/5
Functies

Marketing Management

Communiceer met uw klanten

Eenvoudige e-mailmarketing

Of uw klanten zich nu thuis of op het werk bevinden, of onderweg zijn, met SpotOn kunt u op iedere moment de relatie met uw klanten verbeteren. U creëert binnen no-time een e-mail campagne met onze op maat te gemaakte templates en zie hoe uw klantendatabase zich gaandeweg uitbreidt. E-mailmarketing was nog nooit zo gemakkelijk!

Marketingcampagnes die passen bij uw klanten

Haal meer uit uw marketingcampagnes door uw aanbiedingen te personaliseren voor verschillende doelgroepen. Het intelligente kortingssysteem van SpotOn gebruikt klantprofielen en koopgedrag om te specificeren welke korting het beste bij uw bezoeker past. In deze tijd verwachten klanten dat aanbiedingen naar hen toekomen, in plaats van dat ze er zelf naar op zoek gaan. Dus maak uw klant gelukkig want uiteindelijk heeft de klant altijd gelijk.

Ontvang meer feedback van klanten

Als het gaat om mond-tot-mondreclame zijn perceptie en reputatie alles. De directe feedbackfunctie van SpotOn laat direct zien wat uw klanten van uw bedrijf vinden. Het is voor uw klanten gemakkelijk om een smiley of frons aan te klikken en de informatie die u ontvangt is van onschatbare waarde. Zien hoe goed uw bedrijf presteert is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Gepersonaliseerde welkomstpagina’s

Als klanten contact maken met uw WiFi hotspot zien zij al eerste uw landingspagina. Deze kunt u opmaken in uw eigen huisstijl. Met onze eenvoudig instelbare welkomstpagina’s communiceert u uw identiteit en imago zoals u dat wilt, laat vervolgens uw merk het verhaal vertellen.