prev-feature Social
WiFi
next-feature Marketing
Management
2/5
Functies

Analytics

Ontdek wie uw bedrijf bezoekt

Leer uw klanten beter kennen

SpotOn Analytics biedt u realtime informatie over uw klanten op een manier die gemakkelijk te verwerken is. U ontdekt niet alleen leeftijd, geslacht, locatie en contactinformatie van uw bezoekers, het gedrag wordt ook in kaart gebracht. Leer wanneer klanten inloggen, hoe lang, welk apparaat ze gebruiken en nog veel meer. Want hoe beter u uw klanten kent hoe beter u ze kunt bedienen.

Monitor sociale betrokkenheid

Geen enkele social mediastrategie is effectief als u deze niet continu bijhoudt en bijstelt. Dit proces is redelijk overweldigend en tijdrovend. Daarom biedt SpotOn Analytics u de mogelijkheid om al uw sociale media-activiteiten moeiteloos op één plaats te monitoren. Ontdek nieuwe trends die leven onder uw fans en volgers waar u direct op in kunt spelen.

Zichtbaar resultaat

Het analyseren van data met onze op maat gemaakte grafieken is heel eenvoudig. Zo kunt u zelf bepalen welke boodschap u wilt communiceren, naar wie en wanneer. Kent u de uitdrukking: “een grafiek zegt meer dan duizend woorden” ? Dat klopt!

Maandelijkse rapportages

Ontvang maandelijks inzichtelijke rapportages over de voortgang van de marketingactiviteiten binnen uw bedrijf. We presenteren data die voor u relevant zijn en geven u een duidelijk overzicht van de ontwikkelingen van de afgelopen maand. Op deze manier houdt u uw einddoelstelling altijd in gedachten, terwijl u blijft sleutelen aan de kleine dingen.

spotOn

Benut de mogelijkheden van uw gratis wifi